Sex treff norge samleie med mensen

sex treff norge samleie med mensen

Ved 21 piller er det et opphold på én uke før du begynner på nytt brett, mens ved Hvis du har hatt samleie uten kondom, er det viktig å sjekke seg for seksuelt. Eg har nå bodd 2 år i lag med min kjæreste. Me har et barn i lag på 1 år. Mitt ' problem' er at han ikke vil når eg har mensen. Enda eg er. Man KAN faktisk bli gravid av samleie under mensen. Det er den minst risikable tiden, men det kan skje at det kommer en eggløsning "utenom tiden" og da kan.

Videos

Pubertet (8:8): Hvorfor kommer vi i puberteten? // What's the deal with puberty? Eg har nå bodd 2 år i lag med min kjæreste. Me har et barn i lag på 1 år. Mitt ' problem' er at han ikke vil når eg har mensen. Enda eg er. jeg er en jente på 15 år og har ikke fått mensen enda er det farlig å ha sex før man anbefalt å bruke kondom (eller et annet prevensjonsmiddel) ved samleie. Beklager på forhånd til dere som synes dette bare er ekkelt. Men saken er den at jeg og typen har VELDIG mye sex, og orker aldri å vente til jeg.

Sex treff norge samleie med mensen - Honningsvåg sex

Og om du ikke merker akkurat det, kan sex uansett være med på å lette på menstrasjonskramper, sier Levine. Greit nok og ikke ha det den første dagen da man fossermen de andre dagene syns jeg det burde gå.

0 Replies to “Sex treff norge samleie med mensen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *